trading-updates

Updates: Goud short, Natural Gas Long, LVMH short en NASDAQ-100 short

Allereerst een update omtrent de shortpositie op goud. Op het moment van schrijven kijken we tegen een plus aan van 5,6%. Op de MACD-indicator (weeks) heeft de signaallijn de 0-lijn doorkruist hetgeen een neerwaartse trend aangeeft. We kunnen dus spreken van een trendommekeer en dit is het scenario waar we op mikten. 

Zolang de trend neerwaarts blijft kunnen we rustig short blijven zitten. Het rendement zal vanzelf moeten volgen. Toch lijkt de echte neerwaartse druk te ontbreken, waardoor we nog geen duidelijke richting zien.

Het kruisen van de de signaallijn (blauw) en de MACD-lijn (rood) zullen doen besluiten om de positie te sluiten. Zover is het echter nog niet. Een aantal rode dagen kunnen het tij doen keren. 

Indien deze uitblijven sluiten we de positie waarschijnlijk af met een bescheiden winstje. 

goud grafiek

Natural Gas (Long) 

Dan de longpositie op Natural Gas. Qua richting zitten we goed en we staan dan ook op een mooie plus van 9,23%. Dit rendement had hoger kunnen zijn, maar vervelend in deze is dat we de dollar tegen hebben. 

Eigenlijk zien we hier een hetzelfde patroon als bij goud, maar dan andersom. Op de MACD-indicator (weeks) zien we dat de signaallijn de 0-lijn kruist. Dit geeft een opwaartse trend aan. Ook hier kunnen we dus spreken van een trendommekeer. Dit is het scenario waar we op mikten. 

Dit artikel gaat nog verder, maar is alleen voor premium leden. Wil je verder lezen?

Word nu premium lid en ontvang onbeperkt toegang tot al onze kooptips, analyses en inzichten

Bekijk onze aanbieding

Ben je al premium lid?

Klik hier om in te loggen

Deel dit artikel