binance-bitvavo

Q&A: Binance verlaat Nederland, waar kan ik het beste heen met mijn crypto? (Gesponsord)

In juni kondigde Binance aan dat ze zich terugtrekken uit de Nederlandse markt. Ze hebben geen goedkeuring ontvangen van de Nederlandse autoriteiten om hun diensten aan Nederlandse gebruikers aan te bieden. Nederlandse gebruikers hebben nog iets minder dan twee weken (tot 17 juli 2023) om aankopen te doen, transacties uit te voeren of stortingen te maken op Binance. Na deze datum kunnen ze alleen nog maar hun tegoeden opnemen.

Tienduizenden klanten zijn al overgestapt naar Bitvavo

Als marktleider in Nederland met meer dan 1 miljoen klanten, is Bitvavo een logische keuze gebleken voor velen. In de afgelopen dagen zijn tienduizenden klanten al overgestapt naar Bitvavo. Gebruikers waarderen Bitvavo vanwege het uitgebreide en gebruiksvriendelijke platform met meer dan 190 digitale valuta en lage handelskosten variërend van 0,03% tot 0,25%.

Tijdelijke promotie: Gemakkelijk overstappen en een bonus tot €500 bij stortingen

Bitvavo biedt klanten van Binance een eenvoudige overstapservice aan, waarmee ze veilig en gemakkelijk hun tegoeden kunnen overzetten via zowel de website als de app. Deze overstapservice is zeer succesvol omdat Bitvavo (in tegenstelling tot veel andere partijen op de markt) direct digitale valuta van Binance kan ontvangen. Binance-klanten hoeven dus niet eerst hun tegoeden te verkopen om ze vervolgens weer terug te kopen, wat gepaard gaat met extra transactiekosten.

Daarnaast is er momenteel een tijdelijke promotie waarbij gebruikers die hun Binance-activa naar Bitvavo storten, tot 10% APY kunnen ontvangen tot 31 juli, met een automatische uitbetaling in euro’s op 15 augustus. Dit betekent dat je tot het einde van deze maand bijna 1% rente krijgt over al je stortingen. Dit maakt de overstap van digitale valuta van Binance naar Bitvavo extra aantrekkelijk. Lees de voorwaarden en uitleg in de blog van Bitvavo.

Nieuw bij Bitvavo? Handel de eerste €10.000 zonder transactiekosten

Belangrijke tips van de Bitvavo supportafdeling De supportafdeling van Bitvavo heeft een speciale pagina opgezet met instructies over het overboeken van digitale valuta van Binance naar Bitvavo. Kevin Stam, het hoofd van de supportafdeling, heeft de belangrijkste vragen opgesteld op basis van zijn ervaringen met klanten. Hier zijn enkele van die vragen:

Welke digitale valuta kan ik rechtstreeks overmaken naar Bitvavo?

Op het platform van Bitvavo zijn momenteel meer dan 190 digitale valuta beschikbaar. Je kunt zien welke valuta je kunt storten door hier te klikken.

Wat moet ik doen met digitale valuta die niet worden aangeboden bij Bitvavo?

Je hebt een paar opties:

  1. Deze valuta verhandelen voor valuta die wel beschikbaar zijn bij Bitvavo
  2. Deze valuta zelf beheren.
  3. Deze valuta overzetten naar een andere exchange.

Waar kan ik mijn walletadres vinden bij Bitvavo?

Je kunt het adres van je Bitvavo-wallet vinden door op de digitale valuta te klikken die je wilt storten en vervolgens naar het tabblad “Storten” te gaan. Raadpleeg de ondersteuningspagina voor meer informatie.

Waar moet ik op letten bij het storten/overzetten van mijn digitale valuta?

  1. Kies de juiste digitale valuta: Controleer zorgvuldig of je de juiste valuta overmaakt naar het juiste walletadres. Er zijn veel valuta met vergelijkbare afkortingen, dus controleer altijd of je de juiste valuta naar het juiste walletadres stuurt.
  2. Gebruik het juiste adres en de juiste Memo/Tag: Bij het overmaken van digitale valuta moet je altijd het juiste walletadres gebruiken. Controleer zorgvuldig of het adres waar je naartoe wilt sturen overeenkomt met het adres waarop je de valuta wilt ontvangen. Controleer ook of je een Memo/Tag moet toevoegen, aangezien dit nodig is om ervoor te zorgen dat de overgemaakte valuta correct aan je account wordt toegewezen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij valuta zoals XRP, EOS, NEM, Steem en XLM.
  3. Gebruik het juiste netwerk: Veel digitale valuta kunnen via verschillende netwerken worden verzonden. Controleer altijd welke netwerken Bitvavo ondersteunt en zorg ervoor dat je het walletadres op het juiste netwerk aanmaakt. Raadpleeg een overzicht van de netwerken voor meer informatie.
  4. Belangrijkste tip: Test altijd eerst het storten met een klein bedrag om te controleren of de digitale valuta correct in je Bitvavo-wallet aankomt. Als dit het geval is, kun je grotere bedragen overmaken.

Als je hulp nodig hebt bij het overzetten van je digitale valuta, staat het supportteam klaar om je te helpen bij de overstap naar Bitvavo. Raadpleeg de Bitvavo-ondersteuningspagina voor meer informatie over het overzetten van Binance naar Bitvavo.

Klik hier een gratis account te openen bij Bitvavo 

 

Geef een reactie

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Ontvang €200,- transactietegoed

Profiteer van lage tarieven en ontvang tot 2,8% rente op je  niet belegde geld

Ontvang tot €110,- transactietegoed

Open net als 2,5 miljoen andere beleggers een gratis rekening

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar 200+ crypto valuta bij Nederlands grootste exchange

Meer voor jou als belegger:


Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 


Leer winstgevend handelen

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 


Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!


Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.