dagboek

Dagboek: 7 posities waarin ik mogelijk grote waarde zie, en die ik alvast klein heb ingenomen

Deze week kreeg ik een mailtje over welke posities ik nog meer in portefeuille heb. Los van een aantal small caps die via Pennywatch gevolgd kunnen worden, is het wellicht leuk om een aantal posities te delen. We tracken de rendementen van deze posities nog niet via De Koersen aangezien ik ze simpelweg nog niet als tip wil presenteren. Ja, ik zie er waarde in. Maar nee, ik heb de analyse nog niet helemaal rond.

Wat in dit geval voor me werkt is alvast een kleine positie innemen. Dit geldt als een soort stok achter de deur om verder in de materie te duiken. Voor deze posities geldt het risico dat ik iets mis, maar op het eerste gezicht ziet het er goed uit. Voor alle posities geldt dat ik deze mogelijk uitbreid in de toekomst. Verder bied ik je op deze manier wat inspiratie voor komende weken.

Ik vertrek dit weekend voor een paar weken naar Frankrijk waardoor je tweemaal geen weekoverzicht zult ontvangen. Ook op vakantie houd ik mijn oren en ogen open, waardoor ik met goede ideeën hoop terug te komen. We dienen de vakantie immers wel weer terug te verdienen..

Virtu Financial

Virtu Financial is net als Flow Traders een liquiditeitsverschaffer. Ze zitten groot in de optiehandel en ook hier is het momenteel rustig. De koers kent een zelfde verloop als Flow Taders. Er lijkt de laatste dagen echter weer wat meer volatiliteit in de markt te komen en hier spint Virtu garen bij. Verder is het bedrijf betrokken bij de nieuwe oprichting van EDX Markets. Deze nieuwe crypto exchange zal zich voornamelijk richten op institutionele beleggers die in crypto willen beleggen. Dit doet het met andere grote jongens op Wallstreet zoals Citadel, Fidelity en Charles Schwab.

Er is wat gedoe bij het bedrijf over het mogelijk verbieden van de Payment for orderflow. Dit is in Europa verboden, maar mag in de V.S. wel. Robin hood is bijvoorbeeld een goede klant van Virtu. Beleggers kunnen via de app zo kosteloos handelen. Voor zowel het behouden als verbieden valt wat te zeggen. Hieronder vind je een interview van de CEO over dit topic.

Dit artikel gaat nog verder, maar is alleen voor premium leden. Wil je verder lezen?

Word nu premium lid en ontvang onbeperkt toegang tot al onze kooptips, analyses en inzichten

Bekijk onze aanbieding

Ben je al premium lid?

Klik hier om in te loggen

Deel dit artikel

Profiteer van de volgende acties: 

Ontvang €200,- transactietegoed

Profiteer van lage tarieven en ontvang tot 2,8% rente op je  niet belegde geld

Ontvang tot €110,- transactietegoed

Open net als 2,5 miljoen andere beleggers een gratis rekening

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar 200+ crypto valuta bij Nederlands grootste exchange

Meer voor jou als belegger:


Hoge rendementen met kleine bedrijven

Ontvang kooptips van aandelen van kleine bedrijven met een groot potentieel 


Leer winstgevend handelen

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 


Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!


Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.